Combinatie van Italiaanse voorgerechten
Combination of Italian appetizers
Combinatie van Italiaanse voorgerechten
Combination of Italian appetizers
Combinatie van artisjokken, citroen, parmazaan en dungesneden Bresaola
Combination of Artichokes, lemon, parmesan and thinly sliced Bresaola
Combinatie van Burrata, cherry tomaat en San Daniele ham
Combination of Burrata, cherry tomatoes served and San Daniele ham
Carpaccio van ossenhaas met Parmigiano Reggiano, pijnboompitten, rucola en extra Virgin olijfolie
Carpaccio of beef tenderloin served with scales of Parmigiano, pine nuts and fresh rocket
Mozzarella di Bufala met pomodori, basilicum en pesto
Mozzarella di Bufala with tomatoes, fresh basil and pesto
Lasagne van aubergine, tomatensaus, mozzarella en Parmigiano
Lasagna of eggplant, tomato sauce, mozzarella and Parmigiano
Dungesneden kalfsvlees met een tonijnsaus en kappertjes
Thin sliced veal with a tuna sauce and capers
Salade met gemarineerde courgette, Parmigiano, pijnboompitten, verse munt en sinaasappel
Salad with marinated zucchini, Parmigiano, pine nuts, fresh mint and orange
Salade met walnoten, geitenkaas en peer
Salad with walnuts, goat cheese and peer
Salade met gerookte zalm, avocado en semi-gedroogde cherrytomaatjes /
Salad with smoked salmon, avocado and semi-dried cherry tomatoes
Huisgemaakte farfalle pasta met zalm en gedroogde cherrytomaten
Homemade farfalle pasta with salmon and dry cherry tomatoes
Huisgemaakte kussentjes van aardappeldeeg in een zachte saus van tomaat en rundvlees
Home made dumplings of potato in a delicate sauce of ground beef, tomatoes and basil
Geserveerd met guanciale en tomatensaus
Served with guanciale and tomato sauce
Huisgemaakte ricotta en spinazie ravioli met gorgonzola saus en walnoten
Homemade ricotta and spinach ravioli with gorgonzola sauce and walnuts
Met verse Venusschelpen
With freshVenus shells
Verse pasta met boter en salie bereid in de grote Parmezaanse kaas en afgemaakt met verse truffel
Fresh pasta with butter and sage prepared in the big Parmesan cheese with a finishing touch of fresh truffle
Gebakken ossenhaas in een zachte Taleggio saus en verse truffels
Pan-seared tenderloin steak with Taleggio sauce and fresh truffles
Gebakken kalfsoester met Parmaham en Salie in een witte wijnsaus
Roman veal escalopes with Parma ham and sage in a white wine sauce
Gegrilde rib-eye met rucola, geschaafde Parmigiano en cherrytomaatjes
Grilled rib-eye with rocket, scales of Parmigiano and pomodorini
Zeebaars in een korst van zeezout
Sea bass in a salt crust
Gebakken grote garnalen bereid met knoflook en cherrytomaatjes
Baked kingsize prawns prepared with garlic and cherry tomatoes
Vangst van de dag
Catch of the day
Huisgemaakte panna cotta
Home made panna cotta
Een selectie van typische Italiaanse kazen
A selection of our finest Italian cheeses
Spoom van citroen-sorbet met wodka, Limoncello en Prosecco
Spoom of lemon sorbet with vodka, Limoncello and Prosecco
Chocolade truffelijs geserveerd in een laag koffie
Chocolate truffle ice cream served in a layer of coffee
Huisgemaakte ‘savoiardi’ taart
Home made ‘savoiardi’ cake
Chocolade soufflé met roomijs
Chocolate soufflé with ice cream
Campari, Cinzano Rosso, Soda
Peach, Peachtree liquor, Prosecco
Makers Mark, Carpano Antica Formula Vermouth, Campari
Tanqueray Gin, Cocchi Vermouth di Torino,Campari
Cocchi Vermouth di Torino, Campari, Prosecco
Cortese Light Tonic, Orange wedge
Cortese pure Tonic, Cherry tomatoes, Basil
Cortese pure Tonic, Strawberries
Cortese Pure Tonic, Cucumber
Fentimans Tonic, Blackberries,
Cortese pure Tonic, Mint and Blackberries
Italicus, Prosecco, Olives
Elderflower, Prosecco, mint, soda
Aperol, Prosecco, Cortese Soda, Orange wedge
Passoa, Prosecco, Cortese Lemonade, Lime, Fresh Passion Fruit
Crodino Aperitivo, Cortese Soda, Orange wedge
SURPRISE-MENU
Besides our à la carte menu, our kitchen brigade serves a fixed menu
with daily changing ingredients. Please find below the various
options and prices:
––––––––
THREE COURSE
MENU
€45
––––––––
FOUR COURSE MENU
€50
––––––––
FIVE COURSE MENU
€55
Trakteer iemand van wie je houdt – of jezelf – op een Impero Romano-ervaring met een van onze cadeaubonnen. Verkrijgbaar vanaf € 50, – in elk gewenst bedrag en geldig in ons restaurant in Amsterdam en Den Haag.
Impero Romano werkt met een enthousiast team. Behalve werken en goed verdienen(!), is plezier hebben én ook uitstralen, heel belangrijk binnen het team van Impero Romano. We leren je de fijne kneepjes van het vak en je krijgt de Italiaanse taal, gastronomie en keuken mee. Als jij je hiertoe aangetrokken voelt en bovendien gastvrij bent, er representatief uitziet en je wilt ons team komen versterken (eventueel parttime)! Neem dan snel contact met ons op. Ervaring is een pré maar niet noodzakelijk.
Momenteel kun je bij Impero Romano soliciteren naar de volgende functies:
Interesse? Stuur je CV met motivatie naar:
Voor bedrijfsfeesten, groepen of partijen bent u bij Impero Romano aan het juiste adres.
De sfeervolle kleine en grote ruimtes maken Impero Romano een uitstekende locatie voor private dining in elke groepsgrootte met een maximaal aantal couverts van 100 personen. Laat uw gasten geheel in stijl genieten van de authentieke Italiaanse keuken met een menu op maat afgestemd op uw wensen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.
Heeft u iets te vieren, wilt u uw gasten thuis of op het werk eens iets bijzonders voorzetten? Impero Romano wil u daarbij graag van dienst zijn. Met dezelfde gedrevenheid en kwaliteit die u van ons gewend bent, verzorgen wij voor u vanaf 15 personen een Italiaans buffet met ‘alles er op en er aan’. Van een ‘antipasto’ tot en met een ‘dolce’ en van een ‘spumante’ tot en met een ‘grappa’.
Wilt u uw buffet afhalen, of wilt u dat wij het komen uitserveren, zodat u zich helemaal op uw gasten kunt richten en wij het culinaire gedeelte voor onze rekening nemen? Daarbij zorgen wij vanzelfsprekend ook voor de totale aankleding. U hebt het voor het zeggen.
Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op via:
Alle rechten voorbehouden © 2023
Impero Romano Den Haag
Kazernestraat 146
2514 CW Den Haag
070 363 2425
denhaag@imperoromano.nl
Impero Romano Amsterdam
Amsteldijk 25
1074 HS Amsterdam
Dank u voor het kiezen van Impero Romano.
Impero Romano Den Haag is 7 dagen per week geopend voor lunch en diner.
Openingstijden:
Ma t/m Zo: 12:00 – 24:00
Openingstijden keuken:
Ma t/m Zo: 12:00 – 22:00
Reserveren bij Impero Romano Den Haag? Dat kan via onderstaande widget of bel 070 363 2425 (reserveren wordt aangeraden)
Voor gezelschappen vanaf de 8 personen kunt u tevens mailen naar denhaag@imperoromano.nl om te reserveren of een vrijblijvende offerte aan te vragen. Daarnaast bent u natuurlijk ook van harte welkom in ons restaurant om uw wensen voor een groepslunch of diner te bespreken tijdens een Italiaans kopje koffie.
Dank u voor het kiezen van Impero Romano
Impero Romano Amsterdam is 7 dagen per week geopend voor lunch en diner.
UPDATE: tijdelijk gewijzigde openingstijden en dagen!
Opening hours:
Mon till Fri: 17:00 – 24:00
Sat till Sun: 13:00 – 24:00
Opening hours kitchen:
Mon till Fri: 15:00 – 22:30
Sat till Za: 13:00 – 22:30
Reserveren bij Impero Romano Amsterdam? Dat kan via onderstaande widget of bel 020 752 7444 (reserveren wordt aangeraden)
Voor gezelschappen vanaf de 8 personen kunt u tevens mailen naar amsterdam@imperoromano.nl om te reserveren of een vrijblijvende offerte aan te vragen. Daarnaast bent u natuurlijk ook van harte welkom in ons restaurant om uw wensen voor een groepslunch of diner te bespreken tijdens een Italiaans kopje koffie.