Combinatie van Italiaanse voorgerechten
Combination of Italian appetizers
Combinatie van Italiaanse voorgerechten
Combination of Italian appetizers
Burrata, San Daniele ham en cherrytomaatjes
Burrata, San Daniele ham and cherry tomatoes
Carpaccio van ossenhaas met Parmigiano Reggiano, pijnboompitten, rucola en extra Virgin olijfolie
Carpaccio of beef tenderloin served with scales of Parmigiano, pine nuts and fresh rocket
Carpaccio van rode biet, avocado, vegan kaas en een creme van knoflook
Carpaccio of beetroot, avocado, vegan cheese and a cream of garlic
Mosselsoep met zwarte peper en peterselie
Peppered mussels soup with parsly
Mozzarella di Bufala met pomodori, basilicum en pesto
Mozzarella di Bufala with tomatoes, fresh basil and pesto
Lasagne van aubergine, tomatensaus, mozzarella en Parmigiano
Lasagna of eggplant, tomato sauce, mozzarella and Parmigiano
Octopus geserveerd met aardappel en olijven in een saus van peterselie en dille mayonaise
Octopus served with potato and olives with a sauce of parsley and dill mayonnaise
Trio van dungesneden zwaardvis carpaccio, zalm en tonijn
Trio of thin sliced swordfish carpaccio, salmon and tuna
Dungesneden kalfsvlees met een tonijnsaus en kappertjes
Thin sliced veal with a tuna sauce and capers
Verse zeevruchtensalade en citroen dressing
Fresh seafood salad and lemon dressing
Salade met kip, pancetta, ei, Parmigiano en toast
Salad with chicken, pancetta bacon, egg, Parmigiano and toast
Salade met gemarineerde courgette, olijven, kappertjes, rode ui, komkommerdressing en spelt
Salad with marinated zucchini, olives, capers, red onion, cucumber dressing and spelled wheat
Salade met gerookte zalm, avocado en semi-gedroogde cherrytomaatjes /
Salad with smoked salmon, avocado and semi-dried cherry tomatoes
Traditionele Italiaanse tomatensoep
Traditional Italian tomato soup
Traditionele Italiaanse groentesoep
Traditional Italian vegetable soup
Traditionele Toscaanse vissoep met verse schelpdieren, garnalen en vis van de dag
Traditional Tuscan soup with fresh shellfish, prawns and the fish of the day
Huisgemaakte gnocchi met een saus van gamba’s, courgette en saffraan
Home made gnocchi with a sauce of gamba’s, zucchini and saffron
Klassieke huisgemaakte lasagne bereid met vers pastadeeg
Classic home made lasagna prepared with fresh pasta
Verse Paccheri pasta met een saus van tomaten en aubergine
Fresh Paccheri pasta in a sauce of tomato and eggplant
Huisgemaakte ravioli met een vulling van kalfsvlees in een delicate demi glace
Home made ravioli stuffed with veal in a delicate demi glace
Met mediterrane groenten, mozzarella di bufala en Parmigiano gegratineerd in de oven met een deksel van dun brooddeeg
With fresh Mediterranean vegetables, Mozzarella di bufala and Parmigiano gratinated in the oven with a thin pastry top
Met verse Venusschelpen
With freshVenus shells
Zwarte tagliatelle met zalm en gedroogde tomaatjes
Ink squid tagliatelle with salmon and semi-dried cherry tomatoes
Verse pasta met boter en salie bereid in de grote Parmezaanse kaas en afgemaakt met verse truffel
Fresh pasta with butter and sage prepared in the big Parmesan cheese with a finishing touch of fresh truffle
Gebakken ossenhaas met een huisgemaakte Balsamico saus
Pan-seared tenderloin steak with a home made sauce of Balsamico
Gegrild kippetje met rozemarijn en salie
Grilled spring chicken with rosemary and sage
Gebakken kalfsoester met Parmaham en Salie in een witte wijnsaus
Roman veal escalopes with Parma ham and sage in a white wine sauce
Gegrilde rib-eye met rucola, geschaafde Parmigiano en cherrytomaatjes
Grilled rib-eye with rocket, scales of Parmigiano and pomodorini
Zeebaars in een korst van zeezout
Sea bass in a salt crust
Verse gefrituurde visschotel
Fresh fried fish selection
Vangst van de dag
Catch of the day
Gegrilde verse tonijn met een pesto van semi-gedroogde tomaatjes
Grilled tuna steak with a pesto made of semi-dried tomatoes
Verse ananas met citroenijs
Fresh pineapple with lemon ice cream
Mix van Italiaans ijs (3 bollen)
Mix of italian ice cream (3 scoops)
Huisgemaakte panna cotta
Homemade panna cotta
Een selectie van typische Italiaanse kazen
A selection of our finest Italian cheeses
Ijstaartje van pistache
pistache parfait
Spoom van citroen-sorbet met wodka, Limoncello en Prosecco
Spoom of lemon sorbet with vodka, Limoncello and Prosecco
Huisgemaakte ‘savoiardi’ taart
Home made ‘savoiardi’ cake
Chocolade soufflé met roomijs
Chocolate soufflé with ice cream
Cocchi Vermouth di Torino, Campari, Prosecco
Campari, Cinzano Rosso, Soda
Peach, Peachtree liquor, Prosecco
Makers Mark, Carpano Antica Formula Vermouth, Campari
Tanqueray Gin, Cocchi Vermouth di Torino,Campari
Fentimans Tonic, Blackberries,
Cortese Light Tonic, Orange wedge
Cortese pure Tonic, Cherry tomatoes, Basil
Cortese pure Tonic, Strawberries
Cortese Pure Tonic, Cucumber
Cortese pure Tonic, Mint and Blackberries
Passoa, Prosecco, Cortese Lemonade, Lime, Fresh Passion Fruit
Italicus, Prosecco, Olives
Elderflower, Prosecco, mint, soda
Aperol, Prosecco, Cortese Soda, Orange wedge
Crodino Aperitivo, Cortese Soda, Orange wedge
––––––––SURPRISE MENU––––––––
Besides our à la carte menu our kitchen brigade
serves a three course fixed menu with
daily changing ingredients.
You can add a Spoom and/or Dolci to the menu:
3 COURSE MENU €45,-
I- ANTIPASTO
II- PRIMO
––––––––
SPOOM (+ €5)
––––––––
III- SECONDO
––––––––
DOLCI (+ €5)
––––––––
Trakteer iemand van wie je houdt – of jezelf – op een Impero Romano-ervaring met een van onze cadeaubonnen. Verkrijgbaar vanaf € 50, – in elk gewenst bedrag en geldig in ons restaurant in Amsterdam en Den Haag.
Impero Romano werkt met een enthousiast team. Behalve werken en goed verdienen(!), is plezier hebben én ook uitstralen, heel belangrijk binnen het team van Impero Romano. We leren je de fijne kneepjes van het vak en je krijgt de Italiaanse taal, gastronomie en keuken mee. Als jij je hiertoe aangetrokken voelt en bovendien gastvrij bent, er representatief uitziet en je wilt ons team komen versterken (eventueel parttime)! Neem dan snel contact met ons op. Ervaring is een pré maar niet noodzakelijk.
Momenteel kun je bij Impero Romano soliciteren naar de volgende functies:
Interesse? Stuur je CV met motivatie naar:
Voor bedrijfsfeesten, groepen of partijen bent u bij Impero Romano aan het juiste adres.
De sfeervolle kleine en grote ruimtes maken Impero Romano een uitstekende locatie voor private dining in elke groepsgrootte met een maximaal aantal couverts van 100 personen. Laat uw gasten geheel in stijl genieten van de authentieke Italiaanse keuken met een menu op maat afgestemd op uw wensen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.
Heeft u iets te vieren, wilt u uw gasten thuis of op het werk eens iets bijzonders voorzetten? Impero Romano wil u daarbij graag van dienst zijn. Met dezelfde gedrevenheid en kwaliteit die u van ons gewend bent, verzorgen wij voor u vanaf 15 personen een Italiaans buffet met ‘alles er op en er aan’. Van een ‘antipasto’ tot en met een ‘dolce’ en van een ‘spumante’ tot en met een ‘grappa’.
Wilt u uw buffet afhalen, of wilt u dat wij het komen uitserveren, zodat u zich helemaal op uw gasten kunt richten en wij het culinaire gedeelte voor onze rekening nemen? Daarbij zorgen wij vanzelfsprekend ook voor de totale aankleding. U hebt het voor het zeggen.
Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op via:
Alle rechten voorbehouden © 2023
Impero Romano Den Haag
Kazernestraat 146
2514 CW Den Haag
070 363 2425
denhaag@imperoromano.nl
Impero Romano Amsterdam
Amsteldijk 25
1074 HS Amsterdam
Dank u voor het kiezen van Impero Romano.
Impero Romano Den Haag is 7 dagen per week geopend voor lunch en diner.
Openingstijden:
Ma t/m Zo: 12:00 – 24:00
Openingstijden keuken:
Ma t/m Zo: 12:00 – 22:00
Reserveren bij Impero Romano Den Haag? Dat kan via onderstaande widget of bel 070 363 2425 (reserveren wordt aangeraden)
Voor gezelschappen vanaf de 8 personen kunt u tevens mailen naar denhaag@imperoromano.nl om te reserveren of een vrijblijvende offerte aan te vragen. Daarnaast bent u natuurlijk ook van harte welkom in ons restaurant om uw wensen voor een groepslunch of diner te bespreken tijdens een Italiaans kopje koffie.
Dank u voor het kiezen van Impero Romano
Impero Romano Amsterdam is 7 dagen per week geopend voor lunch en diner.
UPDATE: tijdelijk gewijzigde openingstijden en dagen!
Opening hours:
Mon till Fri: 17:00 – 24:00
Sat till Sun: 13:00 – 24:00
Opening hours kitchen:
Mon till Fri: 15:00 – 22:30
Sat till Za: 13:00 – 22:30
Reserveren bij Impero Romano Amsterdam? Dat kan via onderstaande widget of bel 020 752 7444 (reserveren wordt aangeraden)
Voor gezelschappen vanaf de 8 personen kunt u tevens mailen naar amsterdam@imperoromano.nl om te reserveren of een vrijblijvende offerte aan te vragen. Daarnaast bent u natuurlijk ook van harte welkom in ons restaurant om uw wensen voor een groepslunch of diner te bespreken tijdens een Italiaans kopje koffie.