Bedrijfsdiner met Impero Romano

Zoekt u een locatie voor een uniek bedrijfsdiner? Voor groepen of partijen bent u bij Impero Romano aan het juiste adres.

De sfeervolle kleine en grote ruimtes in onze restaurants maken Impero Romano een uitstekende locatie voor private dining met ruimte tot wel 100 couverts. Laat uw gasten geheel in stijl genieten van de authentieke Italiaanse keuken met een menu op maat, afgestemd op uw wensen. Wij leveren maatwerk tot in de perfectie en uiteraard is onze opera zanger hierbij ook inzetbaar. Zo maakt u pas echt indruk op uw gasten!

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte via:

Impero Romano Den haag

070-3632425 / denhaag@imperoromano.nl

Impero Romano Amsterdam

020-752 7444 / amsterdam@imperoromano.nl

U bent uiteraard ook van harte welkom in het restaurant om, onder het genot van een kop koffie, de mogelijkheden vrijblijvend te bespreken.

Takeaway bestellen

Takeaway bestellen

Reserveren Impero ROMANO Den haag

Dank u voor het kiezen van Impero Romano.

Impero Romano Den Haag is 7 dagen per week geopend voor lunch en diner.

Openingstijden: 

Ma t/m Zo: 12:00 – 24:00

Openingstijden keuken: 

Ma t/m Zo: 12:00 – 22:00

Reserveren bij Impero Romano Den Haag? Dat kan via onderstaande widget of bel 070 363 2425 (reserveren wordt aangeraden)

Voor gezelschappen vanaf de 8 personen kunt u tevens mailen naar denhaag@imperoromano.nl om te reserveren of een vrijblijvende offerte aan te vragen. Daarnaast bent u natuurlijk ook van harte welkom in ons restaurant om uw wensen voor een groepslunch of diner te bespreken tijdens een Italiaans kopje koffie.