IMPERO ROMANO

Om heerlijk te genieten van de traditionele en originele Italiaanse keuken in Den Haag bent u bij Ristorante Impero Romano aan het juiste adres! Laat u meeslepen door de mediterrane sferen en proef het echte Italië in ons restaurant. Een ruime selectie van overheerlijke gerechten en wijnen gecombineerd met Italiaanse gastvrijheid en service, dat is waar Impero Romano voor staat. Een prachtige locatie voor zowel lunch als diner. En ook voor besloten partijen of groepen bent u bij ons welkom.

 

 

Happenings

MENU DI NATALE 2019 Signore e signori, Benvenuti all’Impero Romano Zoals elk j...

VALENTIJNSDAG 2019 Trakteer je lover op een culinair hoogtepunt bij Impero Roman...

Reserveren

De keuken van Impero Romano is 7 dagen per week van 12:00 tot 24:00 geopend voor zowel lunch als diner.

Reserveren bij Impero Romano Den Haag kan hieronder, óf via telefoonnummer 070 363 2425

Voor gezelschappen vanaf de 10 personen kunt u tevens mailen naar denhaag@imperoromano.nl.

Catering

Heeft u iets te vieren, wilt u uw gasten thuis of op het werk eens iets bijzonders voorzetten? Impero Romano wil u daarbij graag van dienst zijn. Met dezelfde gedrevenheid en kwaliteit die u van ons gewend bent, verzorgen wij voor u vanaf 15 personen een Italiaans buffet met ‘alles er op en er aan’. Van een ‘antipasto’ tot en met een ‘dolce’ en van een ‘spumante’ tot en met een ‘grappa’.

Wilt u uw buffet afhalen, of wilt u dat wij het komen uitserveren, zodat u zich helemaal op uw gasten kunt richten en wij het culinaire gedeelte voor onze rekening nemen? Daarbij zorgen wij vanzelfsprekend ook voor de totale aankleding. U hebt het voor het zeggen.

Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op via 070 363 24 25 of denhaag@imperoromano.nl.

Impero Romano in de media

Contact

ADRESGEGEVENS

Impero Romano Den Haag

Kazernestraat 146
2514 CW Den Haag

T 070 363 24 25
E denhaag@imperoromano.nl

PARKEREN

Tot 18.00 uur betaalt u op straat in het centrum van Den Haag € 2.60 per uur en na 18.00 uur € 2.10 per uur. De dichtstbijzijnde plek om te parkeren is de Nieuwe Schoolstraat en omliggende straten. In de Kazernestraat geldt een maximale parkeerduur van 30 minuten.

LOCATIE

Vanaf de A12 links aanhouden en volg de borden voor Den Haag / Zoetermeer / Waddinxveen. Ga verder op de A12. Sla linksaf naar de Zuid Hollandlaan / S101.
Bij Koningskade/S100 rechts afslaan. Sla linksaf naar de Doctor Kuyperstraat. Blijf
rechtdoor rijden op de Mauritskade. Sla linksaf de Parkstraat in. Sla linksaf naar de Kazernestraat, het restaurant ligt aan het einde van de straat aan de linkerkant.

De dichtstbijzijnde parkeergarage is bij het Malieveld. Deze parkeergarage is dagelijks geopend van 06.30 – 22.00 uur. Uitrijden is 24 uur per dag mogelijk. Het tarief per 50 minuten is € 2,00. Een avondkaart is geldig van 18.00 – 08.00 uur en kost € 7.00. Voor een zaterdagkaart betaalt u ook € 7.00.

VERY ITALIAN PIZZA

Very Italian Pizza is een initiatief van Impero Romano. Kom langs voor een heerlijke Italiaanse houtoven pizza, verse pasta’s, broodjes, salades en nog veel meer. Bezoek de website via www.veryitalianpizza.nl

Locaties:

 • DEN HAAG (Kettingstraat 13-15)
 • ROTTERDAM (Blaak 31)
 • LEIDEN (Turfmarkt 8)
 • BREDA (Haven 15)

Werken bij IMPERO ROMANO?

Impero Romano werkt met een enthousiast team. We streven naar perfectie, gaan graag uitdagingen aan en motiveren medewerkers om mee te denken in de zaak. Behalve hard werken en goed verdienen(!), is plezier hebben én ook uitstralen, heel belangrijk. Verder leren we je de fijne kneepjes van het vak en krijg je de Italiaanse taal, gastronomie en keuken mee. Als jij je hiertoe aangetrokken voelt en bovendien gastvrij bent, er representatief uitziet en je wilt ons team komen versterken (eventueel parttime)! Neem dan snel contact met ons op. Ervaring is een pré maar niet noodzakelijk.

Momenteel kun je bij Impero Romano soliciteren naar de volgende functies:

 • Medewerker bar
 • Medewerker bediening
 • Assistent manager
 • Sommelier
 • Sous-chef
 • Chef de partie
 • Garde manger

Stuur je CV met motivatie naar denhaag@imperoromano.nl

Now available!
take away

Het is nu ook mogelijk om de heerlijke gerechten van Impero Romano op te halen! Neem een kijkje op het online menu en bestel direct!