Christmas 2020

IMPERO ROMANO

Christmas Box

Signore e signori,


Zoals elk jaar verwennen wij bij Impero Romano u en uw familie graag met een onvergetelijk kerstdiner. Deze keer geheel in stijl met een Christmas take-away Box voor een uitgebreide Impero Romano beleving bij u thuis
Onze gepassioneerde keukenbrigade heeft authentieke, seizoensgebonden Italiaanse gerechten samengesteld met als afsluiter een zoete verwennerij.
De gerechten worden koud geserveerd met meegeleverde opwarm instructies.
U kunt de Christmas Box t/m 24 december bestellen via www.imperoromano.nl en afhalen in een van onze locaties. Uiteraard is het ook mogelijk om a la carte te bestellen via take-away of delivery (gesloten 25 en 26 december).
Voor vragen over het menu of bestelling? Bel of mail:
Impero Den Haag 070-363 24 25 denhaag@imperoromano.nl
Impero Amsterdam 020-752 74 44 amsterdam@imperoromano.nl
Buone Feste & A Presto!

Takeaway bestellen

Takeaway bestellen

Reserveren Impero ROMANO Den haag

Dank u voor het kiezen van Impero Romano.

Impero Romano Den Haag is 7 dagen per week geopend voor lunch en diner.

Openingstijden: 

Ma t/m Zo: 12:00 – 24:00

Openingstijden keuken: 

Ma t/m Zo: 12:00 – 22:00

Reserveren bij Impero Romano Den Haag? Dat kan via onderstaande widget of bel 070 363 2425 (reserveren wordt aangeraden)

Voor gezelschappen vanaf de 8 personen kunt u tevens mailen naar denhaag@imperoromano.nl om te reserveren of een vrijblijvende offerte aan te vragen. Daarnaast bent u natuurlijk ook van harte welkom in ons restaurant om uw wensen voor een groepslunch of diner te bespreken tijdens een Italiaans kopje koffie.