BENVENUTI ALL’
IMPERO ROMANO

Om heerlijk te genieten van de traditionele en originele Italiaanse keuken in Amsterdam, bent u bij Ristorante Impero Romano Amsterdam aan het juiste adres! Laat u meeslepen door de mediterrane sferen en proef het echte Italië in ons restaurant. Een ruime selectie van overheerlijke gerechten en wijnen gecombineerd met Italiaanse gastvrijheid en service, dat is waar Impero Romano voor staat.

Aperitivo Bar
Buiten het restaurant om heeft Impero Romano Amsterdam een ‘aperitivo bar’ gedeelte waar de lekkerste cocktail geserveerd worden. Het concept van een  aperitivo bar is dat de borrels geserveerd worden in combinatie met Italiaanse hapjes. Een echte Italiaanse aperitivo is dus nooit compleet zonder de lekkerste Italiaanse bites. Kom dus langs om heerlijk te borrelen en vooral lekker te genieten!

Nieuws

MENU DI NATALE 2019 Signore e signori, Benvenuti all’Impero Romano Zoals elk j...

VALENTIJNSDAG 2019 Trakteer je lover op een culinair hoogtepunt bij Impero Roman...

Reserveren

De keuken van Impero Romano is 7 dagen per week van 12:00 tot 24:00 geopend voor zowel lunch als diner.

Wilt u online reserveren bij Impero Romano Amsterdam? Vul het formulier in en binnen 24 uur ontvangt u een bevestigings-mail.

Wilt u voor vandaag, morgen of voor méér dan 8 personen reserveren? Bel naar 020 752 7444
of mail naar amsterdam@imperoromano.nl.

GIN & TONIC Masterclasses

Impero Romano Amsterdam biedt geheel verzorgde Gin & Tonic Masterclasses aan! Altijd al willen weten wat het geheim is achter een sublieme G&T? Kom dan met een groep vrienden of collega’s een keertje een Masterclass volgen bij het net geopende Impero Romano Amsterdam! Dit gezellige uitje kan totaal naar eigen wens worden ingevuld.

Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op via 020 752 7444 of amsterdam@imperoromano.nl.

Impero Romano in de media

Contact

ADRESGEGEVENS

Impero Romano Amsterdam

Amsteldijk 25
1074 HS Amsterdam

T 020 752 7444
E amsterdam@imperoromano.nl

Impero Romano Amsterdam is 7 dagen per week geopend voor lunch en diner.

Wilt u online reserveren? Klik op de optie RESERVEREN in het bovenstaande menu en vul het formulier in. Binnen 24 uur ontvangt u een bevestigings-mail.

Wilt u vandaag, morgen of voor méér dan 8 personen reserveren?

Bel naar 020 752 7444
of mail naar amsterdam@imperoromano.nl.

Klik hier om het restaurant van binnen te bekijken

VERY ITALIAN PIZZA

Very Italian Pizza is een initiatief van Impero Romano. Kom langs voor een heerlijke Italiaanse houtoven pizza, verse pasta’s, broodjes, salades en nog veel meer. Bezoek de website via www.veryitalianpizza.nl

Locaties:

 • DEN HAAG (Kettingstraat 13-15)
 • ROTTERDAM (Blaak 31)
 • LEIDEN (Turfmarkt 8)
 • BREDA (Haven 15)

Werken bij IMPERO ROMANO?

Impero Romano werkt met een enthousiast team. We streven naar perfectie, gaan graag uitdagingen aan en motiveren medewerkers om mee te denken in de zaak. Behalve hard werken en goed verdienen(!), is plezier hebben én ook uitstralen, heel belangrijk. Verder leren we je de fijne kneepjes van het vak en krijg je de Italiaanse taal, gastronomie en keuken mee. Als jij je hiertoe aangetrokken voelt en bovendien gastvrij bent, er representatief uitziet en je wilt ons team komen versterken (eventueel parttime)! Neem dan snel contact met ons op. Ervaring is een pré maar niet noodzakelijk.

Momenteel kun je bij Impero Romano soliciteren naar de volgende functies:

 • Medewerker bar
 • Medewerker bediening
 • Assistent manager
 • Sommelier
 • Sous-chef
 • Chef de partie
 • Garde manger

Stuur je CV met motivatie naar amsterdam@imperoromano.nl

Now available!
take away

Het is nu ook mogelijk om de heerlijke gerechten van Impero Romano op te halen! Neem een kijkje op het online menu en bestel direct!