Over ons

BENVENUTI ALL'IMPERO ROMANO


Om heerlijk te genieten van de traditionele en originele Italiaanse keuken in Den Haag, bent u bij Ristorante Impero Romano aan het juiste adres! Laat u meeslepen door de mediterrane sferen en proef het echte Italië in ons restaurant. Een ruime selectie van overheerlijke gerechten en wijnen gecombineerd met Italiaanse gastvrijheid en service, dat is waar Impero Romano voor staat. Een prachtige nieuwe locatie voor zowel lunch als diner. En ook voor besloten partijen of groepen bent u bij ons welkom.

NIEUWS


5-feb '16 - Impero Romano bedankt de heren Mark Rutte, Matteo Renzi en overige leden van de delegatie voor hun bezoek aan het restaurant. Bekijk het online via www.corriere.it

12-nov '15 - Bij Ons in de RESIDENTIE is een glossy over chic ’s-Gravenhage. Dit jaar maakt ook Impero Romano deel uit in één van de reportages. Het blad is ook online te lezen. Bekijk het online via Bij ons in de Residentie

– Team Impero Romano –

Bekijk hier ons restaurant van binnen!

Reserveren

Wilt u online reserveren? Vul het formulier in. Binnen 24 uur ontvangt u een bevestigings-mail. Wilt u reserveren voor méér dan 8 personen?
Bel naar 070 363 24 25 of mail naar reservering@imperoromano.nl.


Catering

Heeft u iets te vieren, wilt u uw gasten thuis of op het werk eens iets bijzonders voorzetten? Impero Romano wil u daarbij graag van dienst zijn. Met dezelfde gedrevenheid en kwaliteit die u van ons gewend bent, verzorgen wij voor u vanaf 15 personen een Italiaans buffet met ‘alles er op en er aan’. Van een ‘antipasto’ tot en met een ‘dolce’ en van een ‘spumante’ tot en met een ‘grappa’.

Wilt u uw buffet afhalen, of wilt u dat wij het komen uitserveren, zodat u zich helemaal op uw gasten kunt richten en wij het culinaire gedeelte voor onze rekening nemen? Daarbij zorgen wij vanzelfsprekend ook voor de totale aankleding. U hebt het voor het zeggen.

Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op via 070 363 24 25 of info@imperoromano.nl.

Locatie

Kazernestraat 146, 2514 CW Den Haag
Ga naar Google Maps voor uw persoonlijke routebeschrijving.

Route
Vanaf de A12 links aanhouden en volg de borden voor Den Haag/Zoetermeer/Waddinxveen. Ga verder op de A12. Sla linksaf naar de Zuid Hollandlaan/S101. Bij Koningskade/S100 rechts afslaan. Sla linksaf naar de Doctor Kuyperstraat. Blijf rechtdoor rijden op de Mauritskade. Sla linksaf de Parkstraat in. Sla linksaf naar de Kazernestraat, het restaurant ligt aan het einde van de straat aan de linkerkant.

Parkeren
Tot 18.00 uur betaalt u op straat in het centrum van Den Haag € 2.60 per uur en na 18.00 uur € 2.10 per uur. De dichtstbijzijnde plek om te parkeren is de Nieuwe Schoolstraat en omliggende straten. In de Kazernestraat geldt een maximale parkeerduur van 30 minuten.

De dichtstbijzijnde parkeergarage is bij het Malieveld. Deze parkeergarage is dagelijks geopend van 06.30 - 22.00 uur. Uitrijden is 24 uur per dag mogelijk. Het tarief per 50 minuten is € 2,00. Een avondkaart is geldig van 18.00 - 08.00 uur en kost € 7.00. Voor een zaterdagkaart (niet geldig bij evenementen) betaalt u ook € 7.00.

Parking Malieveld
Koningskade 1b, 2514 AA Den Haag
070 364 06 76
(http://www.parkeren-denhaag.nl/parkeergarage-malieveld)

Contact

Impero Romano
Kazernestraat 146, 2514 CW Den Haag
Ga naar Google Maps
T 070 363 24 25
E info@imperoromano.nl

Dagelijks geopend van 12.00 - 24.00 uurWerken bij Impero Romano?
Impero Romano werkt met een enthousiast team. We streven naar perfectie, gaan graag uitdagingen aan en je mag meedenken in de zaak. Behalve hard werken en goed verdienen(!), is plezier hebben én ook uitstralen, heel belangrijk. Als jij hier toe aangetrokken voelt en bovendien gastvrij bent, er representatief uit ziet en je wilt ons team komen versterken (eventueel partime), neem dan even contact met ons op, misschien hebben wij een vacature. Ervaring is een pré maar niet noodzakelijk.

Very Italian Pizza
Very Italian Pizza is een initiatief van Impero Romano. Kom langs voor een heerlijke Italiaanse houtoven pizza, verse pasta's, broodjes, salades en nog veel meer. V.I.P. is te vinden in de Kettingstraat 15 Den Haag, op Blaak 31 in Rotterdam en op de Turfmarkt 8 in Leiden.